Anderen over Marco home
'Zeer prettige trainer. Hij maakt een heldere en duidelijke koppeling tussen de theorie en de praktijk. Veel geleerd in de eerste training!''Marco faciliteert een erg prettige leeromgeving waarbij je wordt uitgenodigd om actief deel te nemen en te leren''Hele fijne docent die weet waar hij het over heeft en je bij les houdt. Ging elke keer met plezier naar de lessen''Marco vertelt inspirerend, motiverend en is kundig op het gebied van projecten en projectmatig werken.
Hij combineert de theorie met interessante praktijkvoorbeelden en stimuleert ons om kritisch te denken.
Het is geen docent die alles 100% volgens het boekje behandelt en dat is een leerzame verademing''Marco pas 1 lesdag meegemaakt: enthousiaste, bevlogen, energieke man die de stof interessant en boeiend kan overbrengen
en 'tot leven' brengt. Prettig om naar te luisteren, een feestje om zijn les bij te wonen''Prettig in de omgang, goede opbouw van de college-dag, duidelijk in de verwachtingen over en weer''Wat een leuke/leerzame/effectieve les! Aan het begin werd duidelijk aangegeven hoe de dag er uit zou gaan zien, wat ik erg prettig vind werken.
Veel lesstof behandeld, maar op een boeiende manier, zodat er al een hoop is blijven hangen.
Aan het eind van de dag gelijk al de ideeen voor het projectplan besproken, zodat we hier direct mee aan de slag kunnen.''Ontzettend leuke trainer. Hij vertelt boeiend,waardoor de dag voorbij vliegt. Geeft sprekende voorbeelden'Marco Derksen verzorgde al trainingen voor de medewerkers van oa.

Marco Derksen | Postbus 318, 6860 AH Oosterbeek | t. 026 495 02 02 | contact: post@marcoderksen.nl
Handelsregister Arnhem: 09220428